Annet Mol

Wie ben ik?

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw verdiep ik me in esoterische en paranormale onderwerpen.
Door die kennis ook praktisch toe te passen zijn mijn paranormale vermogens geworden tot wat ze nu zijn en ben ik uitgegroeid tot wat – nog steeds – een medium of paragnost wordt genoemd. Ik zie mezelf niet als een medium, maar als een kosmisch communicator. Een intermediair die de informatie van het verleden, heden en de toekomst vertaalt in een zinvolle boodschap.

Bezige bij
In de jaren negentig schreef ik tien jaar voor ParaVisie en Yes. Als freelance journalist ontmoette ik veel mensen die met paranormale activiteiten bezig waren of zich bezig hielden met spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
Een aantal jaren was ik actief bestuurslid bij spirituele vereniging Harmonia Schiedam.
Na twintig jaar zelfstudie besloot ik een astrologie-opleiding te volgen bij CHTA,. Ik haalde daar mijn astrologie- en medische astrologiediploma.

Ik ben een poosje aangesloten geweest bij de Rozenkruisers, volgde Trancendente Meditatie, trainingen Emotioneel Lichaamswerk en een tarot-kaartcursus. Bij Greetje Molenaar leerde ik mandalatekenen.
De Hermetica, Gnosis en Kwantumfysica zijn geliefde aandachtsgebieden.

Ik werk drie dagen in de week als directie-assistent bij een maatschappelijke organisatie. Zo blijf ik geaard en hou de balans in mijn leven. En nog steeds schrijf ik graag!